top of page

SZEMÉLYI EDZÉS

 

Tradícionális edzésre is van lehetőség, sőt kifejezetten ajánlom a Speedfitness és az ultrahangos kavitációs zsírbontás kezelések mellé. A teremben minden rendelkezésre áll, hogy egy intenzív, személyre szabott tréninggel elérd a céljaidat. Az edzésen végig veled vagyok, mondom és mutatom, hogy mit kell csinálni. Ez az egy óra csak Rólad szól, ami alatt garantáltan a legtöbbet hozom ki belőled. TRX, szobabicikli, ugrálókötél, súlyzó, gumikötél, gumilabda és mindenféle remek eszköz fog arra szolgálni, hogy másnapra izomlázad legyen, nyárra pedig lapos hasad, és kerek feneked vagy épp formás vállad. Ahogy speedfitnessre, úgy a személyi edzésekre is férfiakat és nőket egyaránt várok!

TRX

A TRX-et amerikai haditengerészet elit alakulata fejlesztette ki , amely mára az egyik legnépszerűbb fitness eszközzé vált világszerte. Előnye, hogy végig csak a saját testsúlyunkkal edzünk és mi állítjuk be a nehézségi fokot. Ez a felfüggesztéses módszer nagyon sok feladat elvégzésére alkalmas, az edzőtermi izolált gyakorlatokkal összehasonlítva, a TRX több izomcsoportra koncentrál egy időben. Az egyik kedvenc eszközöm, hiszen nagyon élvezetes, változatos és hatékony!

FITBALL, BORDÁSFAL, GUMIKÖTÉL, STEP PAD...
Ezek az eszközök mind rendelkezésre állnak, hogy egy jól felépített, változatos edzéstervet csináljunk együtt végig. Szeretem ezeket az eszközöket, mert nem csak alaposan megdolgoztatnak, de változatássá és izgalmasá tudom tenni velük az edzéseicet. Az izületek és gerinc egészségére mindig nagy hangsúlyt fektetek, nálam fontos szerepet kap az alapos bemelegítés az edzés elején, és a nyújtás az óra végén. 
 

 

AZ EDZÉS MENETE
  1. Amennyiben először jársz nálam, felmérem az állapotodat és megmérlek. Átbeszéljük mi a célod és mit vársz el az edzésektől.

  2. Egy izotóniás itallal kezdünk, amely felkészít az edzésre

  3. Az egyedi edzésterved alapján közösen egy órát edzünk intenzíven

  4. Az óra végén egy finom fehérje turmixot kapsz tőlem

  5. Természetesen az óra után lehetőséged van zuhanyzásra, amihez a törölközőt, papucsot és a tusfürdőt is biztosítom Neked.

BEJELENTKEZÉS

 

+36 30 232 43 61
bottom of page