top of page

ÜDVÖZÖLLEK...

 

Szamosi Lívia vagyok a 'Your Way Studio' vezetőedzője. Pár éve egy olyan helyet álmodtam meg, ami a leghatékonyabb alakformáló módszereket gyűjti össze egy helyen, ahol a vendégeim egy komplett, személyre szabott edzés- és kezeléssorozatot kaphatnak, hogy ne kelljen egyik helyről a másikra szaladgálni és különböző 'szakemberekkel' konzultálni. Hiszek az egészséges étkezésben, a megfelelő sportban, de az újdonságok felé is nyitott vagyok: a modern alakformáló- és testkezelések, mint a speedfitness és az Infrashape Horizontal nálam és a vendégeimnél beváltak. DE! Ennek a három pillérnek (diéta, sport, alakformálás) kell összhangban, egymást kiegészítve műkdönie és, úgy gondolom, egy szakértő irányításával lehet igazán gyors és hatékony eredményeket elérni.

 

Hét éves korom óta élsportolóként éltem az életem. 15 évig az NB1-ben kézilabdáztam ( Fradi, Spartacus, Nyíradony), majd sajnos 3 éve egy sérülés kettétörte a karrierem. Ekkor ismerkedtem meg a Speedfitness-szel, ami rengeteg segítséget nyújtott a felépülésemben és a testem karbantartásásban! Eldöntöttem, hogy szeretném jobban megismerni ezt az eszközt és a saját tapasztalataimat is beletenni a speedfitness edzéseimbe.

Mivel a legtöbb vendégemnek elsősorban a fogyás volt a fő célja, megkerestem a jelenleg alkalmazott legmodernebb alakformáló kezelést: az InfraShapben  találtam meg a megoldást, ami azonnalli, látványos zsírcsökkentést eredményez.

 

A személyi tréning szintén egy nagyon fontos része az egyedi alakformáló tervnek: TRX, gumikötél, bicikli, súlyzó, gumilabda, ugrálókötél és számos egyéb eszköz áll rendelkezésre, hogy egy változatos és intenzív edzést csináljunk együtt végig.

A Your Way Studio vendégei egy teljes körű, személyre szabott tervet kapnak tőlem és hétről, hétre együtt mérjük az edzések és az alakformáló kezelések hatékonyságát.

 

Írj nekem és minden fogyással, alakformálással kapcsolatos kérdésedre válaszolok!

 

Szamosi Lívia

bottom of page