top of page

Mi azaz Infrashape Horizontal?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A legújabb generációs alakformáló eszköz, amely első látásra felülmúl minden elvárást. Stílusos, modern design egy fekvőkerékpár kapszulában, amely több innovatív technológiát tartalmaz (érintőképernyős kijelző, luxus minőségű bőrborítás, vákuummasszázs, infrafény, kollagén lámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők). Kivételes lehetőségek: minden-az-egyben.

Biztonságos edzés erős túlsúllyal küzdőknek, vagy teljesen kezdőknek is, hiszen a fekvő biciklin való testmozgás tehermentesíti a gerincet, így elkerülhető a hátsérülés. Az edzés alatt kényelmesen fekhetsz, mindeközben extra kilóktól szabadulhatsz meg. Edzés közben kedvenc zenéidet hallgathatod, könnyen csatlakoztathatod Android vagy Iphone készülékedet.  De akár az érintőképernyős kijelzőn választhatsz a virtuális edzéseink közül: edzés Los Angeles utcáin, Velencében, vad sivatagban vagy erdei ösvényei.

 

Mivel csak mellkastól lefelé vagy lezárva, így kellemes érzéseid lesznek egész edzésidő alatt.

Nem kell attól tartanod, hogy esetleg az arcodat éri magasabb hő. Az izzadás egyértelmű azokon a területeken is, ahol nem vagy lezárva, mert a tested az egy összefüggő rendszer. Amikor beindul az anyagcserefolyamat, például az Infrafény hatására, akkor az egész tested izzadással válaszol a homeosztázis fenntartására. Tehát vizes leszel ott is, ahol nem gondolnád.

Elképesztő eredmények a túlsúly elleni küzdelemben és cellulit problémákkal szemben. A készülék ötvözi a nyomás alatti vákuum masszást az infra fénnyel, így segíti a fogyást, az extra kalóriaégetést, és a rendkívül hatékony alakformálást.

Mindezt kollagén kezeléssel kombinálva,amely hozzájárul a bőr megfiatalításához.

A Your Way Studió vendégei már eredményesen kombinálják az InfraShape Horizontál edzést a Speedfitness edzéseinkkel.

Próbáld ki te is a két gép együttes hatását!

Az InfraShape Horizontál hatásmechanizmusa
 

 

 

 

 

 

 

 

Infrafény terápia
Az infrafény, különösen kíméletes, ugyanis a felső bőr rétegeken úgy képes áthatolni, hogy nem nyeli el. A melegítő hatás a mélyebb rétegekben keletkezik, ez stimulálja a vérkeringést, így szerveink oxigénellátása is javul. A véredények kitágulnak, a vérnyomás csökken – aktiválódik a szív és az egész keringési szervrendszer. A fény-és hőterápia 40-50 Celsiusfokon zajlik, és kíméli az érrendszert. Az infrafény különlegessége, hogy a sejteket aktivizálja, ezáltal felmelegszik a testünk, de a körülöttünk levő levegő nem. A tudományos kutatások számos egyéb előnyt tulajdonítanak az infravörös kezeléseknek. Többek között a sejtek anyagcseréjének javítását, a salakanyagok lebontásának és kiürítésének meggyorsítását, a narancsbőr megszüntetését és a zsírpárnák leapasztását, valamint az immunrendszer és az öngyógyító mechanizmusok aktiválását. A súlycsökkentésben és a zsírégetésben is szép sikereket lehet elérni az infrafénnyel. A hannoveri Fényterápiás Akadámián végzett kutatás szerint a sugarak áthatolnak a legfelső bőrrétegen, anélkül, hogy azt felmelegítenék, és behatolnak a bőr alatti zsírrétegbe és a véredényekbe. Ezek felmelegszenek és kitágulnak. A meleg hatására a zsírszövet vérellátása javul, és megindul a zsírsavak elszállítása. A fokozott vérellátás hatására a kalóriafelhasználás is fokozódik. Ez azt jelenti, hogy a test 300-600 kcal energiát éget el – ami megfelel egy ebédnek. Ekkora kalóriamennyiség elvesztéséhez kb. 5 km-t kellene futni. Az infravörös sugárzás hatására tehát szervezetünk képes magát salaktalanítani és a bőr is rugalmasabbá, feszesebbé válik.

 

Vákuum masszázs

Az edzés alatt a zsírszövetet deréktól lefele célzott vákuumhatás aktiválja. Az alacsony nyomás a vért először a zsírszövet problémás zónájába szívja, ahol feldúsul az energiát szolgáltató zsírsavakban. A nyomásváltozás gyorsabbá teszi a zsírszállítást az izmokhoz. Az izmokhoz érve a zsír a mozgás közben végképp elég. A vákuum továbbá elősegíti a bőr látható megfiatalodását, jelentős zsírcsökkenést és az anyagcsere fokozását a fenéken és a felső combon.

A vákuumtréning a magas és alacsony nyomás folyamatos váltakozása, amely kétszeresen hat a narancsbőrre:

 • intenzíven ellátja vérrel a zsírszövetet a problémás területen,

 • meggyorsítja a zsírsavszállítást a dolgozó izmokhoz,

 • a vákuumtréning nem csak célzottan teszi lehetővé a zsírégetést, hanem tehermentesíti és regenerálja is az adott szövetet

Az eredmény lenyűgöző: használatával szervezetünk már a harmadik perctől zsírt éget. A tréningezők 98%-a az edzés harmincadik percénél éri el a zsírégető fázis maximumát.

Kollagén lámpák

A külső környezeti hatások és az öregedéssel együtt járó természetes folyamatok idővel jelentősen csökkentik a szervezet kollagén termelő képességét, így ahogy idősödünk bőrünk is egyre ráncosabbá válik. Az edzés során a hidratáció növekszik, ami segíti a bőr nedvességtartalmának visszanyerését. Ezen pozitív folyamatoknak köszönhetően felerősödik a sejt aktivitás, a természetes regenerálódás, és a bőr megújul. Bőrfeszesítő hatása van, valamint stimulálja az oxigén felhasználást és a bőr méregtelenítését. A bőr nedvességfelszívó és nedveségmegkötő képessége javulni fog. Ennek eredményeképpen a bőr láthatóan regenerálódik, megfiatalodik

Aromaterápia

Az edzés során lehetőség van automatikus illóolaj adagolására. Az illóolajok belélegzés során leggyorsabban az agy limbikus rendszerére gyakorolnak hatást. A belélegzett illóolajok enyhíthetik fáradtságunkat, javíthatják közérzetünket és segíthetik az elalvást.
 

Színterápia

Színterápia segítségével jó eredmények érhetők el minden olyan betegségben, amelyben a diagnózis a vegetatív idegrendszerrel hozható kapcsolatba, vagy ahol az immunrendszer serkentése a cél — energiaválságban, gyomor- és bélpanaszokban, mozgásszervi panaszokban, bőrgyulladásnál.

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a szín- vagy fényterápiára nem önálló gyógyító beavatkozásként kell tekinteni, hanem mint kiváló komplementer, azaz kiegészítő gyógymódra. Az egészségmegőrzésben, a betegségmegelőzésben, azonban önállóan is kiváló hatást érhetünk el vele.

Színterápia alkalmazása nem ajánlott dekompenzált szívbetegségben, lappangó pszichés zavarokban, szorongásos állapotokban, valamint rosszindulatú daganatoknál.

Az InfraShape Horizontál edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.). Ilyen fokú méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg.

Manapság a test folyamatosan ki van téve káros anyagoknak, amelyek a levegőben, a vízben, illetve az élelmiszerekben találhatóak. Az Infrashape Horizontál segít ezeket semlegesíteni. Így a jobb közérzet és egészségi állapot garantált a menstruációs ciklus és kisebb megbetegedések során is.

 

Mit érdemes tudni az első InfraShape edzés előtt?

 • Vendégeink kényelme érdekében az edzés előzetes bejelentkezéssel vehető igénybe, ezért kérjük kedves Vendégeinket, hogy előzetesen keressenek bennünket elérhetőségeinken és foglaljanak időpontot.

 • Foglalt időpontja előtt kb. 10 perccel érkezzen meg, hogy fel tudjon készülni az edzésre. Aki késve érkezik és ezért később kezdi meg az edzést, az a késés idejével csökkentett időtartamra fogja tudni csak használni a gépeinket, hiszen ha az edzések kezdési ideje csúszik akkor a követező vendég sem tud időben kezdeni és így tovább!

 • Az edzés javasolt öltözéke: hölgyeknek kétrészes fürdőruha, vagy pamut rövid short, felül esetleg sportmelltartó, top. Uraknak úszónadrág (nem úszóshort) annak érdekében, hogy alsótestünk minél nagyobb felülete maradjon szabadon. Felsőtestre trikó, polo viselete javasolt. Edzőcipő opcionális , váltózokni (titokzokni).

 • Az edzés során 1 db nagyobb törölközőt és 1 db kis törölközőt biztosítunk.

 • Öltözési és zuhanyzási lehetőséget biztosítunk, így az edzést követően teljesen felfrissülve távozhatunk.

 • Javasoljuk az ékszereket, karórát az edzés előtt levenni, főleg alsótesten nem javasolt ékszer viselése.

 • Folyadék- és energiaveszteség pótlására ásványvizet, izotóniás italt, táplálékkiegészítőket és méregtelenítő teát  kínálunk.

 

FONTOS szabály, hogy aki nem tud megjelenni az általa foglalt időpontban, kérjük 24 órán belül legyen szíves törölni a foglalását telefonon keresztül! Bérletes vendégeink esetén aki nem él ezzel a lehetőséggel , azoknak sajnos ugyanúgy lehúzásra kerül az alkalmuk a bérletről, mintha felhasználták volna! Köszönjük megértéseteket!

 

Hány kalóriát fogok elégetni? 

Szervezetünk egy összefüggő rendszer. Minden ember máshogy reagál a terhelésre, ami függ az épp aktuális kedélyállapottól, étkezéstől, vízfogyasztástól, anyagcseretípustól és egyéb környezeti változásoktól.E közkedvelt eszköz egy algoritmus alapján számítja ki a kalóriavesztést.Az infrafény, a vákuum és a fekvőkerékpár egyénre szabottan, teherbírástól és teljesítménynöveléstől függően szabályozható.Az InfraShape Horizontal kalóriaégetésének összegzése (az algoritmus alapján vélt eredménye):

 • Az infrafény hatására 50 perc alatt történő kalóriavesztés kb. 6-700 kcal

 • A vákuum hatására a kalóriavesztés kb. 2-300 kcal

 • A fekvőkerékpárban való tekerés kb. 3-400 kcal

 • A fólia nadrág és a zsírégető krémek együttes hatása kb. 1-200 kcal.

A fentiek alapján átlagosan 50 perces InfraShape Horizontal-ban eltöltött idő 1300-1400 kcal-tól szabadít meg bennünket.

 

Ellenjavallatok:

 • Terhesség

 • Szoptatás

 • Szív / koszorúért betegség

 • Friss műtét

 • Gyulladásos betegség

 • Akut fertőzés

 • Lázas állapot

 • Fájdalmas, kidudorodó visszér

 • Trombózis és arra való hajlam

IMG_9076.jpg
BEJELENTKEZÉS

 

+36 30 232 43 61
bottom of page